Tre gode råd til at få bedre sex

20 september 2017 Emilie Ann Jacobsen
Tre gode råd til at få bedre sex

Hvis du har været sammen med din partner i noget tid, kan jeres sexliv godt begynde at få lidt præg af rutine. Måske bliver I ved med at bruge de samme stillinger. Måske har I bare ikke sex lige så tit, som I havde tidligere, eller lige så tit som I gerne ville. Vi har lavet denne lille guide, så du kan få nogle gode råd til, hvordan I kan få gang i sexlivet igen.

1. Kys hver dag

Det er meget simpelt og enkelt, men der er mange par, der glemmer det. Nemlig at kysse. Hvis du tungekysser med din partner hver dag, vil du naturligt blive gladere for ham eller hende, fordi I udveksler forelskelseshormoner gennem spyttet. Så husk at snave igennem i hvert fald en gang om dagen. 

2. Brug sexlegetøj

Hvis I gerne vil have et mere spændende sexliv, er det også en god ide for jer at bruge sexlegetøj. Det kan være med til at gøre, at I kan prøve nogle nye ting af og opnå nydelse på en anden måde, end I plejer. Der findes mange forskellige former for sexlegetøj til par, som I kan bruge. Det behøver derfor ikke kun at være dildoer eller vibratorer, selvom de bestemt er et godt supplement, hvis I er til den slags. På hjemmesiden belugi.dk kan du nemt danne dig et overblik over de mange forskellige former for sexlegetøj, der findes til par. 

3. Put om morgenen

Selvom I har travlt med at komme ud af døren, kan det være en god ide, at I sætter noget tid af til at putte om morgenen. Det kan for eksempel være fem til ti minutter. Det kan være, at I får lyst til sex. Det kan også være, at I ikke gør. Det handler dog mest om, at I er trygge ved at ligge tæt på hinanden. 

Flere Nyheder